Je zoekt naar:

Dietisten

Zoek in je buurt

Gevonden voedingsexpert

Sorteer op

Van de Voorde Britt (Dietiste)

Lelieplaats 15, 2660 Hoboken (Toon op kaart)

An Gers (Dietiste)

Scherpendries 6, 2440 Geel (Toon op kaart)

Beerten (Dietiste)

Heidestraat 31, 2330 Merksplas (Toon op kaart)

Kindt-Verbeke (Dietiste)

Oostrem 6, 8800 Roeselare (Toon op kaart)

De Maesschalck (Dietiste)

Oordegemsesteenweg 400, 9230 Massemen (Toon op kaart)

Katrien Wellens (Dietiste)

Heistraat 93, 2610 Wilrijk (Toon op kaart)

Hilde Decleir (Dietiste)

Amersveldestraat 45, 8610 Kortemark (Toon op kaart)

Sabine Iemants (Dietiste)

Baron Robert de Vironlaan 16, 1700 Dilbeek (Toon op kaart)

Myriam Verboven (Dietiste)

Schorenstraat 54, 3581 Beverlo (Toon op kaart)

Deborah De Jaegere (Dietiste)

Klijtberg 44, 8570 Ingooigem (Toon op kaart)

M & D Health Care Services (Dietiste)

Sint-Niklaasstraat 10, 8300 Westkapelle (Toon op kaart)

Veronique Lecluyse

Abelestraat 29, 8870 Izegem (Toon op kaart)

Vanhoutte (Dietiste)

Brugse Baan 132, 8470 Gistel (Toon op kaart)

Jacquemijn (Dietiste)

Burchtlaan 60, 1785 Merchtem (Toon op kaart)

Lier Bodystyling (Dietiste)

Arthur Vanderpoortenlaan 4, 2500 Lier (Toon op kaart)

Voedingsexperten zijn mensen die veel kennis hebben op het gebied van voeding in verband met ziekte, over- of ondergewicht. Ze kunnen mensen begeleiden die kampen met bijvoorbeeld overgewicht of diabetes, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook helpen bij het begeleiden van sporters. Bij de eerste kennismaking tussen patiënt en voedingsexpert vindt er een vraaggesprek plaats. Tijdens dit vraaggesprek wordt niet alleen het probleem vastgesteld, maar wordt er ook gekeken naar de omgeving en de voorkeuren van de patiënt. Zodra het vraaggesprek is afgerond, stelt de voedingsexpert een dieet samen, dat op maat is gemaakt voor de patiënt. De patiënt komt vervolgens regelmatig op controle, zodat bekeken kan worden of het dieet aanslaat. Het doel van de behandeling is om patiënten zich beter te laten voelen. Voedingsexperten kunnen in een ziekenhuis of verzorgingstehuis werken, maar ook bijvoorbeeld bij een bedrijf dat voedingsmiddelen produceert.